Sfaturi pentru fotografii amatori - partea I

Albume foto, Pasionat de fotografie

Iată câteva sfaturi pentru fotografii începători:

1. Nu ai nevoie de cel mai scump aparat foto pentru a face fotografii Poţi face poze minunate şi cu o cameră foto mai ieftină, de tipul point and shoot. Nu te preocupa atat de mult să achiziţionezi o cameră foto cu cei mai mulţi megapixeli. Cu cât faci mai multe fotografii, cu atât vei fi mai pregătit(ă), atunci când va fi cazul, să ştii exact ce aparat foto să îţi cumperi.

2. Adaugă şi un tripod echipamentului tău Merită să îţi iei un tripod, deoarece multe fotografii care ar putea fi superbe, sunt ruinate din cauza tremurului mâinilor sau din cauza luminii slabe. Un tripod mic, ieftin este ideal. Pentru mai multă stabilitate, foloseşte funcţia de temporizare automată a camerei, când utilizezi tripodul.

3. Ia camera foto cu tine peste tot In general, ocaziile pentru a face fotografii frumoase, se ivesc când te aştepţi cel mai puţin. Dacă ai un echipament foto simplu, ca de exemplu o geantă pentru aparat şi un tripod, ai putea să profiţi de unele dintre cele mai neaşteptate oportunităţi, care pot apărea oriunde. Dacă ai un telefon cu cameră, foloseşte-l pentru a lua "notiţe" despre scene sau subiecţi pe care ai vrea să le capturezi cu ajutorul camerei foto.

4. Fă o listă cu fotografiile pe care ai vrea să le faci Dacă nu ai camera foto la tine, ia un carneţel cu tine, şi notează-ţi detalii despre locuri/lucruri pe care ai vrea să le surprinzi cu ajutorul obiectivului. Asigură-te că notezi detaliile importante, cum ar fi luminozitatea, pentru a te întoarce în acelaşi moment al zilei sau când vremea e favorabilă, pentru a face poze.

5. Nu ignora subiecte banale Poate nu observi nimic interesant de fotografiat în camera de zi sau în curte, dar încearcă să te uiţi la aceste decoruri familiare cu alţi ochi. S-ar putea să surprinzi un joc de lumini interesant sau să găseşti nişte flori sălbatice în curte. Deseori, cele mai simple subiecte pot deveni cele mai bune fotografii. Bonus: Păstrează cele mai bune creaţii ale tale, într-un album foto personalizat. Acum poţi face acest lucru cu ajutorul aplicaţiei Digital Album Maker. Descarcă programul aici, încarcă pozele şi trimite-ne comanda. În câteva zile ai albumul gata. Cea mai simplă modalitate pentru a păstra vii amintirile tale digitale!

Tag-uri: sfaturi, amatori, fotografii, camera foto, album foto personalizat, aparat foto


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!