Sfaturi pentru fotografii amatori - partea a II-a

Albume foto, Pasionat de fotografie

Continuăm astăzi seria de articole dedicate pasionaţilor de fotografie. Există câţiva paşi de bază pe care ar trebui să îi faci atunci când eşti la început. Prin punerea în practică a acestor sfaturi pentru fotografii amatori, vei reuşi să stăpâneşti această artă în cel mai scurt timp.

6. Bucură-te de procesul de învăţare Fotografia este un hobby minunat şi unul dintre avantaje, cel mai bun dintre ele, este că niciodată nu vei rămâne fără lucruri de învăţat despre fotografie. Inspiraţia este peste tot în jurul tău. Încearcă să te uiţi la toate lucrurile care te înconjoară cu ochi de fotograf şi vei vedea oportunităţi pe care nu le-ai observat înainte.

7. Profită de resursele gratuite pentru a învăţa Există multe galerii de poze online, cum ar fi Flickr, de exemplu. Aruncă o privire la aceste site-uri pentru idei, inspiraţie şi sfaturi. Poţi găsi, de asemenea, o mulţime de cărţi bune despre toate tipurile de fotografie, la biblioteca locală. O altă metodă foarte bună prin care poţi învăţa despre fotografia digitală este descărcarea de software-uri gratuite de manipulare a imaginilor. Aici poţi să te joci cu post-procesarea imaginilor pe computer. Multe camere digitale pot fi achiziţionate cu un software de editare foto, inclus. Învaţă să îl foloseşti pentru a îmbunătăţi fotografiile tale digitale.

8. Experimentează cu setările camerei tale

Mulţi cred că au nevoie de camere foto performante şi scumpe, pentru a face fotografii bune. Camera ta, point and shoot, s-ar putea dovedi mult mai performantă şi flexibilă, decât ai fi crezut. Citeşte manualul de instrucţiuni, pentru a afla la ce foloseşte fiecare butonaş de pe camera foto. Nu lăsa aparatul programat pe „auto”. Fotografiază-ţi subiecţii, cu setări diferite şi vezi efectele care îţi plac. De asemenea, vei învăţa la ce îţi foloseşte fiecare setare.
 
9. Fă poze în mod regulat Nu te costă nimic sa faci cât mai multe fotografii. Le poţi păstra apoi într-un album foto personalizat (descarcă aplicaţia aici). Incearcă să fotografiezi ceva în fiecare zi. Dacă nu poţi face acest lucru, stabileşte-ţi un interval regulat, ca să nu uiţi ce ai învăţat. Un mod bun de a continua să faci fotografii este să îţi stabileşti nişte teme sau proiecte la care să lucrezi regulat. Poţi să alegi o temă pe săptămână, de exemplu.
 
10. Nu îţi fie teamă să experimentezi Dacă foloseşti o cameră foto digitală, costul erorilor este zero. Încearcă lucruri diferite, setări diferite, unghiuri diferite. Vei fi surprins de ceea ce vei afla şi vei descoperi că ai găsit ceva ce îţi place. De asemenea, vei învăţa multe lucruri, pe parcurs. Unul din cele mai bune sfataturi pentru fotografii amatori este acela de a te distra şi de a te bucura de camera ta foto.
 
Nu uita: Păstrează cele mai bune creaţii ale tale, într-un album foto personalizat. Acum poţi face acest lucru cu ajutorul aplicaţiei Digital Album Maker. Descarcă programul aici, încarcă pozele şi trimite-ne comanda. În câteva zile ai albumul gata. Cea mai simplă modalitate pentru a păstra vii amintirile tale digitale!

Tag-uri: album foto personalizat, fotografii amatori, camera foto, camere digitale, fotografie


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!