Fotografie sau video?

Albume foto, Pasionat de fotografie

Suntem înaintea unui eveniment special din viața noastră. Cum ne gândim să imortalizăm aceste clipe, video sau foto? Un film video, ne readuce parcă în acele momente; dar oare ce presupune acesta? Acesta presupune o cameră video stabilă, cu stativ dacă se poate și presupune o editare, care este importantă și destul de grea. Pentru editarea acestuia este nevoie de un program special precum Vegas.

Cu ajutorul acestuia putem tăia părțile care nu ne plac, putem adăuga efecte, sunete, poze, scrisuri etc. O problemă mare este faptul că acest program necesită îndemânare și pe langă aceasta costă o grămadă de bani. Deasemenea, trebuie să avem răbdarea necesară pentru a filma toate momentele importante. O fotografie în schimb parcă ne schimbă perspectiva. Acesta presupune o editare, cu unul din programele Photoshop, Coreldraw, PhotoInstrument sau InfranView. Folosind acest mod de imortalizare, putem economisi timp, bani, energie și în plus ne ajută să trăim acele momente. Singurul lucru care mai rămâne de făcut este crearea unor albume foto.

Ele se pot realiza foarte ușor cu programul Digital Color Foto; un program care face aproape totul pentru noi, albumul proaspăt creat ajungând la ușa noastră cu doar câteva clickuri. Foto, video, reportofon sau o schiță desenată toate ne ajută să creăm legătura cu trecutul, dar pe care modalitate o alegem?

Tag-uri: pasionat de fotografie


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!