Cadouri de dupa vacanta

Albume foto, Pasionat de fotografie

Ai fost recent în vacanță? Te-ai gândit că poți face cadouri din toate experiențele tale de vacanță? Poți faci o bucurie prietenilor tăi, membrilor familiei tale sau poți să te lauzi cu ultima ta vacanță oricui!

Dacă te gândești în continuare la cum ai putea face acest lucru, să știi că este foarte simplu! Aduni toate fotografiile care îți plac le editezi, dacă este cazul și îți creezi un album foto personalizat. Poate nu știi, dar aplicația Digital Color Foto, face totul pentru tine, de la scoaterea ochilor roșii la tăirea pozelor sau setarea dimensiunilor. Pe lângă acest lucru poți personaliza albumul foto adăugând pictograme și efecte fotografiilor.

În România aplicația este o noutate iar cel mai mare atuu este faptul că se utilizează ușor.

Unde poți realiza albumul foto de vacanță? Poți să îl realizezi de acasă seara când te relaxezi, la birou în momentul în care vrei o pauză sau în orice moment al zilei.

Realizezi albumul, îl personalizezi, trimiți comanda și acesta ajunge la ușa prietenilor tăi sau la locul tău de muncă în următoarele zile sub formă de cadou. Îți surâde ideea?

Exemple de cadouri: aici și aici.

Tag-uri: album foto de vacanta, cadouri, albumul foto, vacanta


Adauga un comentariu

 
Descarca aplicatiaGratuit
Aplicatie software fotocarte
descarca aplicatia
Aboneaza-te la

Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi informații despre ofertele speciale, promoţii şi reduceri pentru albume foto!